torstai 3. heinäkuuta 2014

Luku 20 000 lähestyy, oletko se Sinä, joka sen nappaat..

Hei lukijani! Blogini sivun näyttöjä alkaa olla kohta 20 000, jos huomaat olevasi blogissani tuolla luvulla, pistä kommenttia ja nappaa vaikka kuva luvusta. Pistän pienen paketin tulemaan. Jos kukaan ei ilmoittaudu tuolle luvulle, palkitsen luvulla 20 001 kommentoivan, jos ei sitäkään, 20 002 jne.

Sammalkuja 10:ssä piha näyttää olevan aika sekasortoisessa tilassa... Ehkä se siitä valmistuu ennen syksyn sateita ja kylmiä säitä. Hiiriperhe odottelee tietämättä kodistaan jossain luonnon helmassa ja kylänväki valmistelee yllätystä.


                       
                             Terassia Amalialle. Nyt tuo vihreä penkkikin pääsee käyttöön.
 


Pihan alustaksi laitoin maastokuvioisesta gollegepuserosta leikattua kangasta. Pusero oli miehelleni lähes 40 vuotta sitten ompelema, jonka resorit repsottivat rikkinäisinä, mutta jota oli uskollisesti käytetty maastoretkillä. Nyt se pääsi parempaan käyttöön. Tien pohjana on samaisen puseron nurjaa puolta. Paljoa kankaasta ei taida kyllä lopulta jäädä näkyviin kaiken muun alta.

5 kommenttia:

 1. Heippa! Olen numero 20 000! <3 Otin kuvan lukemasta, miten/minne lähetän sen? Ei taida täällä kommenteissa onnistua. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosiaan onneksi olkoon katsontakertain paljouden johdosta! <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Onnea Jeninalle! Nyt onkin lukema jo 20,121.

  VastaaPoista
 3. Tuo maastokuviokangas pohjana on hieno idea. Pitää laittaa muistiin tulevan varalle :)

  VastaaPoista