sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Melkein valmista hiiriperheen muuttoon


 Matias ja Johannes ovat saaneet jo aikalailla aikaiseksi ja lähteneet pienelle lomatauolle. Nyt meillä on hyvä tilaisuus kurkistaa, miltä talossa näyttää nyt.

Kas vaan, vinttikerros on saatu valmiiksi ja kattokin paikoilleen... Mikä kumma kapistus tuonne katolle on ilmestynyt? Tuollainen tornintapainen...


 Ja parveke tuohon talon etupuolelle. Ovessa ei ole ripaa, kuinkas nyt avataan? (Tulee, kun kerkiän..) Torni hieman lähempää...


                                      
Sitten kurkkimaan sisäpuolelta. Onkohan siellä edistytty yhtään?

Mitähän ne Johannes ja Matias ovat tänne suunnitelleet? Varmasti jokin mielessä ollut, kun moisen rakennelman ovat tuonne ylös väsänneet. Ikkunat joka suuntaan... Miten tuonne päästään? (No, tulee jonkinlaiset tikkaat tai jotain, myöhemmin).


  Tältä se nyt näyttää, koko talo sisältä.

Lastenhuonekin on valmistunut, laittaneet näköjään nalleboordia, no kai se kelpaa..Keskikerrokseen tulee vanhempien makuuhuone ja pieni olohuone takkoineen ja nojatuoleineen tuonne parvekkeen puolelle.


 Vinttikerroksen toinen puoli on hieman keskeneräinen, se on tapetoitu vain kirjekuoren nurjalla puolella ja lattiakin kesken, ehkä sinne tulee jotain varastotilaa ja kenties isä-Aapelille tutkimustilaa (on kuuulema innokas luonnontutkija). Vielä lähikuva ikkunankarmista.

Taloon kului noin pussillinen sytyketikkuja ( 5 kg), rakettitikkuja, jäätelötikkuja (torniin ja seinän yläosan panelointiin sain käytettyä kaikki ne jäätelötikkujen pätkät, jotka olin säästänyt jostain aiemmin tehdystä). Sokkeli kananmunakennoa (vielä käsittelemättä). Ovet pahvia, katto aaltopahvia, jonka väritin peiteväreillä.

JATKUU..

                                   TERVETULOA UUDET LUKIJANI!

3 kommenttia: