torstai 2. tammikuuta 2014

Kuistille tavaraa

Ihan kuin naiset olisivat jo kuistilla aikaakin vietäneet, kun on lehtiä ja kirjojakin ilmestynyt. Pöytää on raahattu ja ikkunan alle toinen pikkupöytä kukille (joita saa oottaa). Ja koirakin on jo kuistilla. Missä naiset luuraa? ( 9 senttiset naiseläjät pitäis saada massailtua, huh).
Tällaisia olen vuoden eka päivinä väsännyt:


 Kori on noin 1,5 cm sivultaan. Tuossa tuolin vieressä on tulitikku mittana. Kovin pientä tähän 1:18 pitää tehdä.


Kukkapöytä odottaa kukkiaan.


 Koska naiset haluavat nauttia kesästä kuistilla, sinne piti saada pöytä, jolla voi pitää kirjoja, lehtiä ja tietenkin syötävää ja juotavaa. Täällähän on jo termospullosta juotu kahvia! 


 Lamppu on jokin nappi, joka löytyi kätköistä. Itse lamppu siitä puuttuu. Miten valaisen talon, on vielä hakusessa. Mitenkähän te muut rintamamiestaloa rakentavat mahdatte tuon valaistuksen kanssa toimia?

Käsityöt ovat tärkeä ajanviete eläkepäivillä, niinpä kori ja lankoja pitää olla myös kuistilla.


Ja lopuksi muutama yleiskuva. Kaappi puuttuu kuvista, kunhan se on paikalla, tuoli tulee sen ja eteisoven väliseen tilaan.

 Kuisti alkaa olla valmis, ENKÄ AIO SITÄ ENÄÄ MUUTTAA!
Näissä minihommissa on se mukava puoli, että kun mieli muuttuu, suuremmitta suruitta voi vaikka kaiken laittaa uusiksi. Teepä se 1:1 koossa, kalliiksi tulee. Ja minä en todellakaan tiedä, kun aloitan, miltä lopputulos näyttää. Ainakin tämä kuisti on jotain aivan muuta kuin sen aloitusvaiheessa. Siihen piti tulla naisille kylpyhuone toiseen puoliskoon, aika ahdasta olisi ollut. Nyt en sitten tiedä, missä naiset suihkuttelevat, luultavasti yläkerrassa, kun alakertaan ei vaan vessaa ja kylpyhuonetta mahdu. Aika näyttää.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE, NAUTITAAN NÄISTÄ MINEILYHOMMSTA!

Uudet lukijat, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti