maanantai 30. joulukuuta 2013

Kuinkas sitten kävikään

Tuleekohan tästä ikinä valmista, kun mieli muuttuu jatkuvasti ja toteutus tapahtuu ennenkuin on harkinnut yhtään sen enempää. Siis mitä kuistille on eilisen jälkeen tapahtunut? (Ja vannon, tai en sittenkään uskalla vannoa, enää en muuta, tai ainakin mietin viikon ennenkuin tartun sahaan). Nyt kuisti näyttää ulkoapäin tältä:


Jos olette seurannut aiemmin, tuo keittiönpuoleinen kuistin seinähän oli umpinainen ( ja tarkoitus oli sitä kautta kurkkia sisään, siis aukeava). Aamulla sain päähäni, että haluan lisää ikkunoita ja toimeen heti ilman sen pitempiä miettimisiä. No nyt ei seinä enää aukea. (Vähän huonosti se aukeni ennenkin). Jos saisi vaikka kattoon valot ja ikkunoista saa kurkkia sisälle. Nyt on sitten kuistin kaikki seinät ikkunoilla.

 

Ja verhoille kävi kalpaten, päädyin kuitenkin kappaverhoihin, eivät ole niin hallitsevan näköiset.
Tuo taustalla oleva kaappi tulee kuvassa avonaisena näkyvälle, siis taloa vasten olevalle seinälle. Hiukan suuri se on ja värikään ei oikein natsaa, mutta kun naiset tuo omia vanhoja tavaroitaan, ei kaikki voi olla niin sopusointuista.


Sohvalle ompelin (lue liimasin) muutaman tyynyn ja lattialle leikkelin pari mattoa jostain vanhasta laukusta.

 Tuohon oven viereisen ikkunan alle on tarkoitus tehdä vielä jotain, kukkapöytä olisi mukava, kun vaan ne kukat saisi tehtyä. Tai vanha arkku tai...
No oikeastaan olen nyt tyytyväinen kuistiini, kesäinenhän se on, mutta siihen vuodenaikaan aion taloni laittaa. (Ainakin nyt, tänään, olen sitä mieltä. Huomenna?)


6 kommenttia:

 1. Hih hih, sinun kanssas - toiset tuskailee yksien ikkunoiden kanssa ja täällä niitä tupsahtelee kuin sieniä sateella - eilen tosiaan näytti eriltä :) Hieno oli eilen, mutta on tämä onnistunut muutos - asteen kepeampi ja raikkaampi (mistä sekin sana tähän aikaan yöstä ja pimeää ja kuraa pihat maat täynnä) Verhotkin on näin mukavammat vaikka tykkäsin niistä eilisistäkin, niissä oli enemmä kesää, mutta aika hallitsevat. Tää on ihana!

  VastaaPoista
 2. Olen monasti miettinyt, mitenkä toiset osaavat työskennellä ennalta tehtyjen hyvien suunnitelmien mukaisesti ja pitäytyä suunnitelmissaan loppuun asti On mukava huomata, että Sinä työskentelet impulsiivisesti ja suunnitelmat muuttuvat työn edetessä. Olen huomannut itsessäni samoja piirteitä.
  Hyvää Uutta Vuotta 2014!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja toiveikasta vuotta 2014!
  Viisaita naisia tuossa edellä, en ryhdy toistelemaan mutta allekirjoitan sanomiset :)
  Sormet niin syyhyävät johonkin vastaavaan projektiin, mutta rohkeus ei ole vielä riittänyt.

  VastaaPoista
 4. Hyvähän siitä tulee kun on oman mielen mukaan tehty! Hyvää vuotta 2014 mietiskelyyn ja mielen virkistykseen askarteluiden parissa.

  VastaaPoista
 5. Tästä tulee niin hieno talo! Ja mä oon just samanlainen, että muutan jatkuvasti suunnitelmia ja mikään ei valmistu... ikinä... tai ainakaan pitkään aikaan, mutta kivaa on itse tekeminen kuitenkin ja ne ideat tuntuu aina niin superhienoilta, että ei niitä kerkiä miettimään vaan heti pitää toteuttaa :) Jatka vain samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ymmärtäväisistä kommenteista, sama sekoilu jatkunee, talosta tulee lopulta sen näköinen kuin sattuu tulemaan... Hauskaa tämä kuitenkin on.

   Poista