tiistai 3. tammikuuta 2017

Neulahuovutusta, taas

Hevosia syntynyt muutama 1:12 kokoon. Neulahuovutusta edelleen.


 
 Nämä hepat lähtivät jouluksi lapsenlapselle lahjaksi.Lapsenlapsi halusi mummin tekevän kaverilleen syntymäpäivälahjaksi hevosen, no, niinhän minä tein.

 

 Tänään syntyi poni, netistä löytyi niin ihanan näköisiä poneja, että aattelin jatkossa tehdä niitä. Nukkelapseni haluavat kaikki oman! (Itsellä ei ole juurikaan kokemusta hevosista eikä poneista. Lapsena kotonani oli hevonen, sellainen ruskea työhevonen ja Islannissa kerran ratsastin ponilla, se oli aivan hirveää, ei enää ikinä. Se oli sellainen iso ja vihainen, huh).

Saakohan tämä pikku neiti kuitenkin tämän omakseen?

UUDET LUKIJANI TERVETULOA!

3 kommenttia:

 1. Ihania heppoja. Huovutusta olen joskus tehnyt, mutta täytyy sanoa, että tuo neulahuovutus on minulle täysin mysteeri...pitänee tutkailla asiaa;)

  VastaaPoista
 2. Voi mite ihania!! (**)
  Kumpa itekii osais :/ - vaa totesin parin yritykse jälkii, notta on sananmukaasesti liian tuskallista meikälääselle hallita joten jätän suasiolla niille jokka paremmin asian halliittoo :)
  Oisha se kyllä iha sika-ihkuu ko sais tommoosen ihkun hepan itellekki *huoh* Vois vaikka ennustaja-eukon kärryjen vetäjäksi laittaa... Nua kirjavat on kyllä lutuusia..
  On sulla taito hyppysissäs...

  VastaaPoista
 3. Ponies are a easier to keep and a lot friendlier when they are miniature versions like yours are, and they don't need as much room to run either! :D

  elizabeth

  VastaaPoista