sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ja Amalia sisustaa uusiksi


  Mitäs täällä tapahtuu? Amalia kantaa pöytää, Johannes ja Aapeli tarttuvat nojatuoliin. Eikö huonejärjestys sitten kelvannutkaan?


 Tänne Amalia pöydän kantaa. Makuuhuone taitaa vaihtaa paikkaa...


 Siispä tartutaan sänkyyn ja kannetaan toiseen huoneeseen. Painaa, painaa, jaksetaanko?Sänky on kadonnut, peikonlehti ja kirjakaruselli saapuneet, Aapeli kantaa jalkalamppua.
"Amalia, mihin nämä laitetaan?"


 

No niin. Nyt jo kelpaa. Uusi sohva on saanut peitteen ja tyynyjä, sijoitetaan sivuseinälle, taulut sen yläpuolelle. Lipaston päälle vehka ja anopinkieli.


 Ikkunaan on ommeltu verhot, uusi nojatuolikin on jostain ilmestynyt. Aapeli laittaa keinutuolin ikkunan eteen, siitä on mukava katsella pihalle.


                                                      

Amalia kurkkii ovelta. Pientä vielä seinille ja jotain... jotain... mutta aika valmiillehan tämä näyttää.


Istahdanpa tähän sohvalle. Ai kun ramasee tämä sisustaminen. Voiskohan tässä ottaa torkut?


Toinen nojatuoli asetetaan takan eteen, siinäpä on mukava talvi-iltoina lukea lämpimässä takkatulen loisteessa. Ryijy otetaan makuuhuoneesta tänne ja laitetaan tuohon takan yläpuolelle. Olohuone on melkoisen valmis, kunnes Amalia päättää taas sisustaa uusiksi...

 


Kuvaaminen pimeänä marraskuun päivänä on todella vaikeaa, ja kuvien laatu ei sitten ole paras mahdollinen... Huonekaluja olen tehnyt lisää, ikkunaverhot ovat servetistä.

4 kommenttia:

 1. Kylläpä huoneen ilme muuttui!
  Tuo puusohva on upea!

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä kodikasta ja mukavaa, jos kohta oli jo ennenkin. Puusohva on makee ja sulla sitten on noita hienoja nojatuoleja paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kodikasta. Toiset jaksaa sisustaa jatkuvasti uudelleen, vaikka entinenkin järjestys näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 4. This is so cute and country comfy!
  Mini smiles, Conny

  VastaaPoista