maanantai 27. lokakuuta 2014

Haaste

Kaksosten kotitalon Anna laittoi haasteen joku aika sitten, tarkoituksena kuvata koko nukkekoti ja siitä yksityiskohtia. Oma eka nukkekotini onkin blogissani jo lähes näin esitelty (ja joutumassa muutoksien kouriin), niinpä hiiritalon ollessa vielä hieman kesken esittelen jo hieman muutoksia kokeneen hyllyyn tehdyn talon. Talon katossa kulkee led-valonauha, joka jatkuu yläkerrasta alakertaan seinää pitkin vasemmalla, siksi tuo valo siellä.Talossa asuu kaksi naista, yläkerrassa Marja, tutkija ja hänellä on paljon kiinalaista huonekalua ja muuta esinettä kotonaan. Alakerrassa asuu Maikki, ensimmäiseen yksiöönsä muuttanut nuori nainen, joka tykkää värikkäästä sisustuksesta.

Marjan asunto on vain osa hänen asuntoaan, jossain muualla sijaitsee keittiö ja makuuhuone. Joitakin yksityiskohtia kodistaan.

Takkahuone, taulut omista valokuvistani tehtyjä.


 

 Täällä nurkassa on työskentelytila:

 

Maikin kodista löytyy kaikki, mitä nuori nainen nyt tarvitseekaan:


 Yhdistetty olo-makuuhuone


                                                                        

 Pikkuruinen keittiö:
 Naulakon alla yksinäinen punainen saapas etsii yhä kaveriaan, luultavasti turhaan.

Pieni vessa ja suihkutila vielä:


 


Talossa on siis matkamuistoja ja itse tehtyjä huonekaluja ja esineitä, jokunen joulukalenterista tai muuten saatu lahja myös.

4 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs Marjan ja Maikin talo.

  VastaaPoista
 2. Vähänkö on hieno tää talo! Niin ihanan värikästä ja kodikasta. Vaikka on väriä, on kaikki harmoniassa kuitenkin. Tykkään niin paljon <3

  VastaaPoista
 3. Ihania huonekaluja olet tehnyt. Minulle kävisi tälläinen asunto ihan 1:1!

  VastaaPoista
 4. Miten kivat kodit. Värejä niin mukavasti.

  VastaaPoista