lauantai 24. toukokuuta 2014

Hiiritalon koekasausta

Seiniä, lattioita, pohjamaalausta. Kesken tietenkin, seiniä ja lattioita puuttuu, yksi kerros ja kattorakennelma kokonaan vielä tekemättä, mutta hiljalleen. Olen vaan niin malttamaton luonne, pitäis saada nopeasti valmiiksi, eikä tämä todellakaan tule.

 Ulko-oven päälle pitää rakentaa seinää, ehkä ikkunallinen. (se ulko-ovi on tuossa keskellä hyvin tummana).Talon keskikerrokseen tulee parvekeseinä oikealle (ylin kerros kokonaan tekemättä, ehkä teen sen vinttikerrokseksi, johon tulee makuutilat. Ehkä, en todellakaan vielä tiedä... Talon lopullinen ulkonäkö on minulle yhtä arvoitus, kuin katsojillekin.)
 Yläkerran vasen puoli vasta pohjamaalattu.
 Sisätiloja tapetoitu, taloon katsotaan sisälle takaa, jonne en tee seinää. Oikealla oleva seinä tulee seinää vasten, jos alustan pyörittely ei onnistu. On siis tarkoitus laittaa pyörivä alusta... Kun eteen haluan sen pihan ja talon toiselle sivustalle. Talon oikea ja vasen puoli ovat vielä irrallaan ja ehkä tulevat hieman eri korkeudelle. Alakerran lattia on kovin tumma, sen ehkä hiiriäiti vaatii uudelleenmaalaukseen, kunhan kotiutuu. Siihen menee vielä viikko, kaksi, kolme, neljä... Viimeistään syksyllä, jos sitä ennen ei ole koko talo hävinnyt talojen taivaaseen.

2 kommenttia: