perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uuteen kotiin tutustumassa

Jaska ja Mirkku - opiskeleva nuoripari - on saanut vihdoin yhteisen asunnon. Pieni omakotitalo vuokralle, voiko se olla totta! Onnellisina he ovat saapuneet katsomaan taloa.

 Hei, tule perässä, kurkataan yläkertaan!Tuollainen tapetti, toi kuva täytyy peittää jollakin. Saadaankohan me tapetoida täällä?


 Täällä on vähän vesivahinkoja, ehkä tuo ei haittaa..

 


Jaska ja Mirkku ovat Cernit-massasta muotoiltuja. Nyt kun asukkaat on vihdoin saatu, pääseekin sisustushommiin! Lattiat ja seinät ovat pääsääntöisesti varsin hyväkuntoiset, joten taidan vain peittää huonekaluilla yms. ne kohdat, jotka eniten vaivaa ja antaa talon olla 1985-luvun mukaisessa kuosissa.
Huonekalut aion kuitenkin tehdä itse, ei minusta ole kiertelemään kauppoja eikä se ole minun tapani harrastaa tätä muutenkaan. Taas vähän eri kokoa kuin muut taloni, taitaa olla hiukan suurempaa kuin rintamamiestalo.

5 kommenttia:

 1. Minusta tuo maisemaseinä on hieno, mutta nuoripari haluaa varmaan jotain räväkämpää.

  VastaaPoista
 2. Samaa meinasin sano, kun Merja; maisemaseinä on hieno. Ihana pari! Oot kunnostautunu noiden nukkejen kanssa - upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo maisemataulu on tuollainen valeikkuna, samoin alakerran ovi portaikkohuoneessa. Sen tilalle voisi tehdä tietenkin oikean oven, joka ei johtais mihinkään, mutta toisaalta tarvitsee seinätilaa. No noita voi miettiä, huonekaluja voi aina tehdä kuitenkin. Katsotaan, mihin nuoripari päätyy, eihän minulla ole siihen nokankoputtamista.

   Poista
 3. Hienot nuket ja hieno tarina... kiva alkaa seuraamaan heidän asumistaan täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukava tehdä välillä taas tällaista, jossa voi käyttää paljon värejä huonekaluissa (sellaisesta olen kuullut nuorenparin pitävän).

   Poista