maanantai 17. maaliskuuta 2014

Eteisen remonttia

Meillä on aivan ihanat vuokranantajat! Sanoivat, että saamme laittaa tapetteja ja lattioitakin uusiksi, jos haluamme. Ja että voisimme vaikka ostaa tämän talon sitten myöhemmin, kun olisi varaa. Eihän meillä vielä ole paljoa rahaa, mutta onneksi vanhemmat auttavat tiukassa paikassa. Talo kun ei ole oikein meidän mieleinen. Eteisestä aloitettiin, punainen on minusta ihana väri ja halusin eteisestä sellaisen iloisen värisen. Takaseinä onkin jo niin värikäs, että muut seinät tapetoimme ihan neutraalin luonnonvalkoiseksi. (Mirkkuhan tässä siis tarinoi).


 Aika likaista täällä, niin että aletaas siivoushommiin. Jaska sitten meinaa olla vaan päällysmies, niinpä tietenkin. No, kyllä se tapetoi ja laittoi tään lattiamatonkin. Urakka ohi tällä kertaa, porkkana poskeen ja lepäämään.


Kylpyhuoneen ja eteisen väliltä puuttui kokonaan ovi, laitoimmekin hieman erilaisen oven kuin muut ovet. Tykkäämme kumpikin linnuista :)

 

(Talon seinät tapetoitu pahville, samoin lattia, joten jos haluaa alkuperäiset näkyviin joskus, ihan helppo homma saada nuo uudistukset pois. Taloon aion käyttää lopultakin niitä materiaaleja, joita kerääntynyt aikaa myöten, lattia jotain mitä lie, esittää muovimattoa. Raitatapettia joskus ostettu koko rulla alesta, laitoin nurjan puolen noille sivuseinille. Listat noin parikyt vuotta sitten hajotetusta rottinkihyllystä. Huonekalut ym. etsivät vielä paikkaansa ja kenties väriäänkin.).

1 kommentti: