maanantai 15. heinäkuuta 2013

Lopultakin - "NURJA SILMUKKA" avataan!

TERVETULOA! 

Neulekahvila "NURJA SILMUKKA" avataan tänään!

Nyt kaikki kahvittelemaan (teetäkin saa), mansikkaleivokset odottaa maistelijoita!

Maikki on laittanut parhaansa päälle ja odottelee ensimmäisiä kävijöitä. Ainakin sukulaiset ovat luvanneet tulla kesän keskellä katsomaan nuoren naisen ensimmäistä työpaikkaa.
 Ketäs sieltä saapuukaan! Severi-vaari ja mummi! Voi, vaari on lähtenyt tohvelit jalassa, no, ei se näin kesällä haittaa. Mummilla on kudin mukana, ihan niinkuin pitikin. Tuleekohan siitä Maikille jotain?


 Valitkaa vapaasti paikkanne, voitte istua tuonne divaanille:

 

tai pyöreän pöydän ääreen jakkaroille:

 


 Tai tuonne tuoleille pöydän ääreen:


Mummi istahti ensin tuolille lepuuttelemaan väsyneitä jalkojaan. Kudin unohtui sitten siihen.

 


Tässä on paras istua, leivoksetkin tuotiin jo pöytään. Missähän se kahvi viipyy?


Hei, missäs vaiheessa yläkerran Marja on saapunut?  Hän istahti tuonne divaanille. Tämä leivos on Sinulle, juuri Sinulle lukijani, joka olet tulossa tänne kahvilaan. Toivottavasti Sinulla on jokin kudin tai virkkaus tai mikä vaan käsityö mukana. Yhdessä tekeminen on hauskaa!Näiden kuvien myötä jätämme hyvästit neulekahvila "NURJA SILMUKALLE". Jos tulet avajaiskahville, kerrotko, mikä käsityö sinulla on mahdollisesti mukana. Mutta muista, tänne saa tulla ilman kudintakin! Ja joka keskiviikkoilta neulomme siis yhdessä, kaikki ne keskeneräiset neuleet lopultakin loppuun, eikö vaan.(Kaikki esitellyt vieraat löytyvät blogistani muista yhteyksistä. Lankavyyhtejä valmistui tänne kahvilaan 101. Ne on tehty pääasiassa pätkityn  mehupillin ympärille. Kahvilan tekeminen oli uskomattoman hauskaa, mutta nyt uudet projektit jo odottavat ja se vanhakin eli rintamamiestalo kaipaa työn jatkajaa.)


3 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs neulekahvila:) Onnittelut neulekahvilan pitäjälle kivasta ideasta. Minä tulen mukaan näin virtuaalisesti ja tekisin siellä jotain kesäisiä virkkauksia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos leivoskahveista! Menossa kesäjakku tai mikä lie -lyyssi ohuesta langasta.

    VastaaPoista
  3. Kiitos leivoskahveista! Ihana neulekahvila, tuolitkin niin kivasti eriparisia ja värisiä ja kaunis kahvila-apulainen. Minulla ei ole nyt neuletta, korjasin vanhaa leninkiä.

    VastaaPoista