lauantai 13. huhtikuuta 2013

Jätettä riittää - onneksi!

Minulle on kertynyt  jos minkälaista suklaa- ym. muovirasiajätettä (huom.! lahjaksi saatua, en suinkaan noin syöppö ole), oikein sopivaa minimateriaalia.


Nämä läpinäkyvät rasiat sain pääsiäisenä lapseltani, päätyvät varmaan seuraavaan projektiini ( uusi projekti on alkanut uhkaavasti pyöriä päässä, mihin tässä vielä joutuukaan...)

Tässä vähän tuotoksia noista ylimmän kuvan muovijutuista. Kullanväristä koristemaalia sain lahjaksi jotain 10 vuotta sitten, se alkoi uhkaavasti jämähtää purkkiin, mutta runsaalla tärpätillä sain sen vielä kuntoon, niinpä monet tuotokseni on pyörittty kultamaalissa! (siihen seuraavaan projektiin...)


 Erityisesti tykkään noista alakuvan suklaa-alustoista, niistä saa oivallisia täytekakkuja, tosin vasta yksi tehty, mutta paljon on vielä jäljellä käyttämättä.


Ja toisesta rasiasta leikkelin lautasia (Ylin kuva, rasia vasemmalla). Äärimmäisenä oikealla käsittelemätön. Ja pääsiäismunan sisustoista jotain tulevaan projektiini (hmm.)


Rintamamiestalon naiset tykkäävät tarjottimista, niitä näyttää kertyneen heille runsainmitoin. Tarjottimille tein kraklaamalla pienen tarjotinhyllyn. Tarjottimet on tulostettu netistä, paitsi alh. vasemmalla omasta kuvasta, ja liimattu pahville.


Kovin montaa tarjotinta ei siihen kyllä mahdu.

Muutama uusi lukijakin on ilmestynyt sitten viime postaukseni, lämpimästi tervetuloa!

3 kommenttia:

  1. Hienoja aarteita sinulla! Ja uskallan sanoa, että projektit vain lisääntyvät ajan saatossa, kun aarteita alkaa kertyä ja kertyä...

    VastaaPoista
  2. Ai että on upeata "jäte askartelua"! Ihailen aina niitä joilla silmä näkee pintaa syvemmälle ja valmiin tuotoksen jotain ihan tavallista juttua katsoessa. Ihania!

    VastaaPoista
  3. Hieno kakku tulikin ja kakkuvuokia ja vaikka mitä. Taidan vähän aavistaa mikä projekti päässäsi muhii.

    VastaaPoista