lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ulkoseinien rimoitusta

Pitkän jahkailun jälkeen päätin tehdä taloon pystyrimoituksen. Tietenkin nettiin etsimään oikeita mittasuhteita, kokemusta rakentamisesta kun minulla ei ole ollenkaan. Perinnerakentamishaku vei lapsilukkoon (aikuisviihdettäkö se rakentaminen ennen olikin), joten piti arvailla. Pahvista leikkelin noin sata n. 3 mm kaitaletta, jotka liimasin seiniin ja pohjamaalasin valkoisella. Seuraavaksi pitäisikin päättää talon värit, se on vaikeaa, kun värejä on aivan liikaa. Tässä siis mennään nyt:Mihin ihmeeseen sen vessan ja suihkun saa sijoitettua, naiset kun eivät suostu enää ulkohuussiin menemään...

3 kommenttia:

 1. Tulee hieno talo. Tuo ulkolaudoitus on ihan "oikean" näköinen. Minun lapsuusytäväni kotona vessa oli tehty yläkertaan menevien rappujen alle ja toisella oli suihkukin kun oli otettu keittiön komero uusiokäyttöön, seinä umpeen keittiön puolelta ja ovi eteisestä.

  VastaaPoista
 2. Voi, kun näyttää jo hyvältä. Kyllä se vessa varmaan paikan löytää. Usein se on sijoitettu rappujen alle, eteiseen, tai lohkaistu sille pala keittiöstä. Mutta mikäs estää tekemästä yläkertaan oikein naisten paratiisi pesutiloineen. Onhan sinne ylös rempattu saunojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ehdotuksia vessan paikkaan, kiitos. Portaiden alle ei taida mahtua, mutta yläkertaan... Tai sitten pitää tehdä kunnon kokoinen ulkoeteinen ja sinne.

   Poista