lauantai 29. maaliskuuta 2014

Keittiön remontti pääsi alkuun

Mirkku ja Jaska ovat kovasti muuttamassa uuteen kotiinsa ja keittiö on tietenkin tärkeä olla olemassa. Onneksi kaapit olivat just Mirkun mieleistä väriä, kevään vihreää, tuo valoa pieneen keittiöön.Vain tapetit vaihdettiin, vanhempien kätköistä löytyi rauhallisen sävyistä tapettia, siihen sopii laittaa vahvempiakin värejä huonekaluihin, tuumaa nuoripari.


"Tässä on alhaalla pieni pakasti, päällä jääkaappi. Kaksi tiskiallasta, ei meillä ole tiskikonetta. Mihinkähän se muuten mahtuiskaan, jos joskus sellainen hankittais. Tarvitaan pöytä... ja tuolit...ja astioita tietenkin. "


Vasemman alakaapin ovi ja laatikosto avattavissa, muut tiukasti liimattu kiinni.


"Mistä ihmeen rojukaupasta tuo meidän liesituuletin mahtaa olla peräisin, en ole ikinä tuollaista nähnyt."


Aika erikoisen näköinen on tuo 80-luvun ulkoseinä... Onkohan näissä ollut ikkunaruudut, minun omassani on vain aukot.


Liesituuletin on hajotetusta nypynpoistajasta, enkä tiedä, miten se laitetaan päälle, kun olen unohtanut tehdä ne nupit...Eikä tommoisia ole varmaan olemassakaan, no täällä on. Muutenkin olisin voinut olla hieman tarkempi noissa mittauksissa, mutta kun olen mikä olen, saa nuorelleparillekin välttää. Kaikki on taas periaatteessa irroitettavissa, mutta ei ehkä ihan helppoa, kun on noi jalkalistat laitettu lopuksi. Jääkaappi lähtee aika helposti irti ja sitten koko takaseinä, kaapit on erillisellä pahvilla, jos vaikka ne valot joskus haluaa. Reiäthän Lundbyssä on valmiina takana.

Kaapit, hella ja jääkaappi-pakastin tehty paspispahvista. Enpä olisi uskonut, miten kauan keittiön laitto tähän vaiheeseen vei aikaa... kaksi päivää väsätty...

2 kommenttia:

 1. Que idea mas original el extractor de la cocina, me gusta mucho.
  Un abrazo.
  Yolanda
  Villa Pulgarcito.
  http://arteyolandamoranminiaturas.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 2. Ai miten raikas keittiö - on hyvän näköinen. Ja on tuossa ollut pakertamista.

  VastaaPoista