sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Nukkejani Lahden Kätevä-Tekevä messuilla

Marraskuun alussa oli taas perinteiset messut Lahdessa, Kätevä-Tekevä-nimikkeellä. Päijät-Hämeen nukkekotiyhdistys osallistui jälleen parilla näyttelyllä, joihin raahasin taas nukkejani osallistumaan. Sen verran ovat jo olleet mukana, että taitavat tästä lähin jäädä kotiin messujen aikoihin.

Teemoja oli tänä vuonna kaksi: Leirielämää- töiden ympärille rakennettu maisema sekä Nukkekodin nukkekodit näyttely. Kuvia otin vain hyvin vähän tällä kertaa.

Nukkekodin nukkekodit-näyttelyssä oli reilut 50 taloa, jotka olivat kokoa 1:144. Nukkekodin nuket olivat katsojina. Tässä muutama kuva sieltä:

Alimmassa kuvassa oma taloni. Se on myytävänä (ei siis oikeasti!), koska noin pienien huonekalujen tekeminen ei innosta, niinpä siellä on vain ne kiinteät kalusteet, jotka myytävissä taloissa on.


Talon korkeus katon harjaan on 7 cm, nukkekatsoja ja mahdollinen ostaja on n. 1,2 cm pitkä.

Toisena teemana oli siis leirielämää eri muodoissa. Otin vain muutaman kuvan, lähinnä omista nukeistani. Siellä oli myös kilpailutyö (Hirvittää), mutta sen olen esitellyt jo aiemmin. Muutama kuva sieltä tässä:

                        Ukkoni ovat tässä rakovalkealla laavun edessä. Tuli on huovutusvillaa.


                          Nämä reppureissaajat ovat väsähtäneet ja tulleet istumaan penkille.
Kolme iloista rosvoa eli Kasper, Jesper ja Joonatan ovat omalla nuotiopaikallaan, koira tällä kertaa mukana (heidän lemmikkinsähän on oikeasti leijona, mutta se jäi tällä kertaa kotiin pois muita pelottelemasta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti