maanantai 5. kesäkuuta 2017

Satumaailman tyttöjä - ja vähän muitakin

Olen tehnyt jo kerran aiemmin nämä tytöt: Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossun ja Marjatta Kurenniemen Onnelin ja Annelin. Tein vielä toiset (ajattelin yrittää myydä Lahden miniatyyrimarkkinoilla, jos vaikka joku tarvitsisi, no, jos ei, pidän itselläni mielelläni).

Tässä uudet versiot, ensin Peppi.
 

Onneli ja Anneli
Olen tehnyt myös satujen ulkopuolelta kolme vanhempaa ladya, kotelomekkoineen ja jakkuineen.

Ja vielä kasvokuvat kaikista
 Jakkuja, hameita, housuja ja paitoja olen myös ommellut (tai ehkä paremminkin liimannut, tekstiililiima on varsin hyvä kiinnitystapa näille pienille vaatteille).

Tässä osa vaatteista.

Jos nyt pitäisi vähän taukoa nukeista...

3 kommenttia:

 1. Viehättäviä leidejä olet saanut aikaiseksi. Varsinkin tuo harmaahiuksinen on jotenkin niin kiinnostava. Voisikohan muuttaa meille?

  VastaaPoista
 2. Hei. Mikäs tämän tummahiuksisen vanhemman rouvan nimi on? Tämä viehättävä lady (jakku vaihtunut matkan varrella) lähti matkaani Hämeenlinnan markkinoilta erään pöydän kirpputori korista. Nukke on aivan ihana!! Äidilleni meinasin nuken antaa lahjaksi, mutta voi olla etten raaskikkaa ja pidänkin nuken itse. <3 :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole nukelle nimeä, saat antaa ihan minkä haluat. Kiva, jos tykkäät, oli muistaakseni anopin tai jotain sellaista näköinen henkilöllä, joka sen aikoinaan osti. En tuntenut ostajaa.

   Poista