torstai 15. joulukuuta 2016

Mitähän täällä puuhataan? 
 Reiska, Olavi, Severi, Manne, Paavo ja Jaakko. Tulivat kuulemaan uutisia Jaakolta. Mitähän miehellä mielessä, kovin on salaperäinen. 

 

Tuota... Hmm... Kun... Tämä talo..


Olavi ei oikein jaksais enää oottaa. Sano jo.Ja Jaakko alkaa kertomaan, varovaisesti.
    
                                   Tässä talossahan asui nuori nainen, mutta          kuten  näette, pois  on  lähtenyt. Ja minulle tätä tarjottiin, josko kauppaa... Ainahan minä kaupasta olen haaveillut... joo joo... ei tartte nauraa...Ei Manne sille nauranut, hän on innoissaan! Jaakko kauppiaaksi! Ja miehän meen het auttamaan! Kovin on tapetit repeilleet, uutta pitää laittaa, tuumivat Olavi ja Severi.  Kyllähän me... Reiska ei vielä innostu. Kauppiaaksi, mokoma ajatus. Mitä hän nyt myisikään. Ja kovasti olis tekemistä tässä talossa, muuttaa nyt kaupaksi...


 Porukka on noussut yläkerran pikkuruiseen huoneeseen. (Miten, edellisellä asukkaalla oli vain köysitikkaat ylös, niitä ei enää näy). 
 - Toimistoa tarvitset, pitäähän ne laskutukset ja tilaukset jossakin hoitaa. Kyllä täällä mahtuu, tuumaavat miehet.

 

Yes, Jaakosta kauppias! Olavi on ainakin riemuissaan, pääsee varmasti kaveria auttamaan. 


Kannattaiskohan vielä miettiä, Reiska ei olisi aivan varma ajatuksesta.
Tämä ns. Sininen talo ei enää vanhassa muodossaan jaksanut innostaa, päätinpä miesten puolesta tehdä siitä jonkinlaisen kaupan. Katsotaan, mitä mahtaa kehkeytyä.

5 kommenttia:

 1. Kiva idea! Eiköhän kaupasta hyvä tule.

  VastaaPoista
 2. jotain miesten mieleisiä juttuja tulee myyntiin? Motskarin ja mopedin varaosia? Autoja ja muita kulkupelejä? Pyöriä? Kalastustarvikkeita ja veneitä? Onnea uudelle yritykselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ehdotuksia, mutta... Miesten mieleisiä juttuja...Kauppa on tosi pieni, autot ja muut kulkupelit on kyllä poissuljettu.Ja myytävien pitää olla sellaisia, joita osaan itse tehdä, koska ostettuahan ei minulla näy. Kalastustarvikkeita ehkä tulee löytymään, varaosat... Kaipa tästä sellainen sekalaista myytävää oleva kauppa tulee..

   Poista
 3. Hyvä ja kiinnostava projekti alkamassa :)

  VastaaPoista