maanantai 24. lokakuuta 2016

Pieni nurkkaus

Vantaalla järjestettiin viikonloppuna Suuri Snadi-näyttely ja myyntitapahtuma. Monenlaista pienoismaailmaa. Ostoksiani en nyt laita tänne, en juurikaan ostele mitään, nyt tarttui mukaan vaan nukentekomassaa ja joitakin kangastilkkuja. Ensimmäistä kertaa osallistuin myös pienimuotoiseen kisaan, aiheena säilytin ja sen kätkemät salaisuudet. Yleensä tekemäni kodit sun muut pursuaa tavaraa, tähän en halunnut laittaa yhtään ylimääräistä (vaikka tiesin toki, että ainakaan lapsiäänestäjät eivät tällaisesta välitä, mutta äänten määrä ei nyt tässä ole ollenkaan se idis).

Kävin Kiinassa muutama vuosi sitten ja kiinalaistyyppinen aihe on siitä asti muhinut jossain tuolla pääkopassa - nyt aioin toteuttaa sen ja tulos on tässä:

 Kuva aivan alkuvaiheesta: Vanerinpaloja, jotain tikkua - ja mallipiirros!

Nurkkauksen koko sai olla korkeintaan 15 x 15 cm, no, tämä jäi lopulta senkin alle.

 Lipaston väriksi valitsin punaisen, jotenkin liitän sen kiinalaiseen huonekaluun, vaikka olisi se voinut olla jokin muukin väri.
 Tykkään vaan tämäntyyppisestä vetimestä, alumiinifoliota jostain kalaputkilosta, pohjavärinä musta ja päälle kuparisävyä.
Lampun jalka valmistui itsestään kovettuvasta massasta, päälle väriä, perhosten liimaus ja lakkaus. Varjostimen pohjana on pahvia, päällystetty kankaalla.

Kurkiaiheisen taulun ostin matkalta, pienensin sen tuonne seinälle, talo on valokuvastani, joka on jostain hienosta näytelmästä.

Teekannu on tehty pätkästä rakettitikkua.

Ikkunasta ei tullut aivan niin monimutkaista, kuin siellä usein on, johtuen ihan vain saamattomuudestani.

Maton piti olla alunperin ristipistoin tehty, mutta siitä tulikin liian iso, niinpä leikkasin vain pienen palan jostain kankaasta komeron kätköstä tähän.

Lipasto taitaa kätkeä sisäänsä vaatteita, se paperista taiteltu lohikäärme jäi jostain syystä tekemättä :)

2 kommenttia:

  1. Todella upea kokonaisuus. Ihanat vahvat värit ja tuo tapetti on niin loistava valinta!

    VastaaPoista
  2. great little china cabinet :)

    Hugs
    Marisa

    VastaaPoista