keskiviikko 17. elokuuta 2016

Severin koti elokuun puolivälissä

Jotenkin tuntuu, valmistuuko koskaan. Toisaalta, miksi pitäisikään valmistua nopeasti, uutta suurta taloa kun ei enää kotiini mahdu. Tässä tilassa talo nyt:

 Olen tehnyt kattoa, se irtoaa vielä kokonaan vain nostamalla ylös. Valosysteemiä kun en ole vielä kehitellyt. Keittiöön tein hellan ja jääkaapin, keittiön sisutaminen tuottaa ongelmia, tila on kovin pieni ja ikkunat hankalassa paikassa. No mietitään, kyllä se siitä...


Ulkoseinille ei ole tapahtunut mitään. 

Alakerta on vielä pahasti kesken.Yläkertaan tein pienet väliseinät (kirjankansipahvista). Porrasaukko tarvitsisi pian kaiteita ennenkuin jotain tapahtuu...

Tuo turkoosi kukkapylväspöytä on pariin kertaan tippunut lattialle - ja mennyt täysin irtokappaleiksi.
Seuraavan tippumisen jälkeen se menee kukkapöytien taivaaseen. Severi on saanut kirjahyllyn, mutta kirjat puuttuu. Siinäpä sitä näpertämistä jatkossa. Kirjoituspöytä on vanha Severi-vaarin huoneesta, jossain vaiheessa nikkaroin uuden.

 Severillä ei voi olla paljoa vaatetta, komeroita kun sain mahdutettua yhden vain, se häämöttää tuon taemman väliseinän takana. Päällystin sen tapetilla.

 Tämäkin pieni hyllykkö on vanhaa perua, siinä Severi säilyttää luontoaiheisia lehtiä ja kirjoja. Hyljetaulun kuvan Severi (siis minä) on ottanut Galapagossaarilla.

Sen verran rankkaa on sisustaminen vanhalle herralle, että päiväunet piti mennä nukkumaan, toistaiseksi pelkälle laverisängylle.

3 kommenttia:

 1. I think you've done a great job :)


  hugs
  Marisa

  VastaaPoista
 2. Upea koti on tulossa! Tykkään värkätä rekvisiittaa, mutta kokonainen talo on mulle liian suuri haaste.

  VastaaPoista
 3. Hiljaa hyvä tulee - pitää tässä paikkansa. Vaikka olen sinulla nähnyt että hyvää tuppaa tulemaan kiireemmässäkin aikataulussa!
  On viehättävän oloinen jo nyt muurattuine tulisijoineen.

  VastaaPoista