sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Näyttely lähestyy - olenko valmis?


Nukkekotiyhdistyksen 25 vuotisjuhlanäyttely lähestyy uhkaavasti. Aikaa tuntui ensin olevan  paaaljon, mutta monta pientä asiaa haluaisi vielä tehdä. 


 

Rintamamiestaloa olen tehnyt jo kolme vuotta (välillä pari muuta taloakin taisi tulla tehtyä tai remontoitua), mutta nyt se alkaa olla melko valmis. No ompelukone puuttuu ja monta muuta sellaista pientä juttua, joita siellä haluaisi olevan, mutta jotka eivät nyt aivan välttämättömiä ole. Ja  piippu ja rännit ja ....

Kerrostaloyksiön WC- kalusteet ovat edelleen maalaamatta, ehkä loppuviikosta. Ja vessa muutenkin loppuunsaattamatta. Eteinenkin kaipaa peiliä ja jotain pientä lipastoa.

Tässä ne kuitenkin pöydälläni majailevat sulassa sovussa, hieman jää vielä työskentelytilaakin...


Värimaailma on näissä aivan erilainen, rintamamiestalo pääasiassa rauhallisin, murretuin värein toteutettu, yksiössä taas pääsivät värit valloilleen. Tykkään tehdä molemmilla tavoilla, aina vuorotellen.

3 kommenttia:

  1. Aikaminen urakka, mutta lopussa kiitos seisoo. Mukava nähdä työsi livenä Tampereella.

    VastaaPoista
  2. Sinulla on hommat jo aika lailla hanskassa :)

    VastaaPoista
  3. Hei! On ollut kiva seurata, miten teidän osallistujien projektit ovat edenneet. Pöytätila tahtoo jäädä pieneksi minullakin. Joskus on vain postikortin kokoinen vapaa tila pöydällä. Hah, hah!

    VastaaPoista