torstai 10. joulukuuta 2015

Valot rintamamiestaloon

Toiset laittaa joulua, mutta minä en ole oikein jouluihminen, niinpä laitoin valoja rintamamiestalooni. Näyttely lähestyy ja hieman on vielä kesken.

 

 Päädyin laittamaan mahdollisimman yksinkertaisen systeemin. Patterikotelo ja sokeri tuonne katon alle, sieltä pujotin johtoja wc:n kautta yläkertaan ja hormin vaihdoin pahviseen onttoon yläkerrassa ja sen sisältä johtoja alas. Piti tietty porata reikä lattian läpi. Johdot ovat hyvin ohuet ja lamput pienet, nyt ne on vain maalarinteipillä katossa kiinni, pitää joku parempi kiinnitys vielä keksiä, maalarinteippi ei ole oikein pysyvää.
Kuistiin ei valoja riittänyt, ehkä se jää valotta. Voisi sinne ihan oman valon laittaa, katto nousee ylös.

 
 Ehkä laitan ohuen riman vielä yläkerran katon rajaan, jolloin valot eivät näy ulos juurikaan, tosin ei ne häiritsevästi näy todellisuudessa nytkään. Kuvissa ne loistavat vähän liian voimakkaasti. Johtoja mahtuu vielä lisääkin, jos päädyn laittamaan jotain riippuvaa valaisinta.

 

 
Katto vielä kesken ja toki kaikenlaista ulkopuolelle voi laittaa... Näkyypä puuttuvan verhojakin vielä. Ja tämä keittiön aukeava seinäkin on kesken.

3 kommenttia:

 1. Upea talo-kokonaisuus <3 !
  Vaikkei Joulujuttuja innostu virittelemään niin eipä tuo haittaa sillä niin leppoisa tunnelma kaikkine pienine yksityiskohtineen tekee näiden kuvien katselusta elämyksen <3 !

  VastaaPoista
 2. Pitkästä aikaa...minä en ole kerennyt paljon selata blogeja mutta nyt Joulun aikaan yritän antaa itsellenikin aikaa. Voi että on kivan näköinen tuo rintamamiestalosi. Itsellä on jäänyt kaksi taloa puolitiehen. Kyllä minä vielä ne teen kunhan...

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä hieno!
  Joskus vielä on haaveissa tehdä rintamamiestalo.

  VastaaPoista