sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Lipasto ja jotain muutakin Sandran yksiöön

Sandran yksiö on saanut lisää huonekaluja ja jotain muutakin.

"Missä minä säilytän vaatteita... ja vuodevaatteita... ja ja ja... Tuossa pikkuruisessa lipastossako (ja viittaa siihen kiinalaistyyppiseen lipastoon, jonka tein aiemmin).

Kieltämättä Sandra lienee oikeassa, pakko oli tehdä suurempi lipasto (ja aika suuri siitä tulikin, en kovin tarkkaan mittaillut...) Vanha koulun kartasto jostain 70-luvulta päätyi materiaaliksi, kannen sisäsivulla oli Suomea kuvaava kartta jostain 1500-luvulta, siitä tein laatikoston.

 
Taulut lipaston päällä ovat Kiinan reissulta ottamistani kuvista ja sarvikuono matkamuisto Namibiasta.


 Huoneen nurkkaan tein pienen työpöydän, pöytälampun ja hyllykön seinälle. Torsokuvan ihmisestä olen leikannut joskus lehdestä ja odottanut sopivaa paikkaa sille, no, Sandra ei pienistä säikähdä.

 

 Tämä kirjahylly onkin ollut jo valmis aikaa sitten, kerhoillassamme viikko sitten tein sinne lisää kirjoja, vieläkin pari hyllyä odottaa täytettä.Ei tämä huone vielä valmis ole, ei suinkaan, sänkynurkkaus kaipaa vielä röykkiön tyynyjä, lipaston ja sisälmysihmiskuvan väliin on tarkoitus laittaa vielä jotain, johon saa ripustettua laukkuja, vaatteita, kiikarin ym. ym. Ja aivan liian siistiähän siellä on, ei Sandra näin jämpti nainen suinkaan ole.

Helmikuuhun mennessä ehtii järjestyskin vielä vaihtua, ehkä...

5 kommenttia: