torstai 16. heinäkuuta 2015

Sandran yksiö alkaa hahmottumaan

Nukkekotiyhdistyksen kerrostaloprojekti lähti osaltani käyntiin tämän viikon alussa. Kokoaminen vei aikaa, oviaukkojen leikkaaminen ei ollutkaan kovin helppoa, eikä seinätkään tahtoneet kiinnittyä. Liimauksen lisäksi laitoin muutamia nauloja tukevoittamaan kiinnitystä. Osa seinistä on vielä lopullista kiinnittämistä vailla, koska esim. wc-tilaa ei ole vielä aloitettukaan.

 
Yksiön osat ovat saapuneet ja päätyneet levälleen olohuoneen lattialle. Asukas Sandra ja matto - muuta ei vielä yksiöön ole. Tai no, kyllähän noissa epämääräisissä laatikoissa kaikenlaista on, tännekin sopivaa. Tilanne alkuviikosta maanantaina.

 Eilen oltiin jo pitemmällä, seiniä on kiinnitetty ja tapetoitu. Tapetit ovat toistaiseksi hyvin vaaleita, kunhan huonekalut ovat valmiita, värit voi vielä vaihtua. Onneksi tässä mittakaavassa vaihto on helppoa.
 Olo-makuuhuone ylempi, isompi, välissä eteinen ja wc, tässä vielä ilman väliseinää, edessä keittiö. Eteisen lattia menee luultavasti vaihtoon, seinien väri ei nyt vaan sovi siihen.


Tänään on uurastettu eteisen ja wc:n välisen oven kimpussa, se piti saada paikoilleen ennekuin seinä kiinnitetään lopullisesti. Muita ovia ei sitten tulekaan, vain aukot. (Ulko-ovi tulee yhdistyksen puolesta näyttelyyn, niidenhän täytyy olla kaikilla samanlaiset.) Seiniin löysin kätköistäni vihertävää tapettia.

Huoneisto ei ehkä ole Sandran muuttaessa sinne aivan hänen toiveittensa mukainen, mutta sitten laitetaan sellaiseksi kuin tämä väreistä tykkäävä nuori nainen haluaa :). Tuskinpa seinä- ja lattiatilaa tulee juuri näkymään kaiken rojun alta, mitä sinne ilmestynee...

Yksiö tulee siis nukkekotiyhdistyksen kerrostaloprojektiin. Tarkoitus on tehdä kolme kuusikerroksista kerrostaloa, yksiöitä, kaksioita ja alin kerros erilaisia liiketiloja yms. Talot tulevat rintamamiestalojen kanssa näyttelyyn ensi talvena. Aikaa on siis n. 7 kk saada aikaan valmista, rintamamiestalokin kun on hieman kesken vielä.

1 kommentti:

  1. It looks like your apartment project is going to be an interesting one. 7 months goes by quickly but you are already off to a great start! :D

    elizabeth

    VastaaPoista