sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Vaatimuksia...


Maikin yksiössä on tiukkaa keskustelua, joka tuntuu kohdistuvan MINUUN! Viikon päästä on juhannustanssit, eikä täällä näytä kovin tyytyväisiltä porukka.

          "Tätä nauhaa en kyllä päähäni laita, tee parempi!" (Sandra)
         "Tällä vanhalla puserolla en voi lähteä! Uusi, uusi, uusi!" (Maikki, 
          joka oli viime kesänä meripäivien aikaan eräässä näyttelyssä, 
          eikä päässyt mukaan, nyt on sitten kovasti tulossa, kun vain uusi pusero saataisiin).
          "Meitä ei sitten kai lainkaan oteta mukaan, kun on vain nämä vanhat verkkarit!"
          (Kerttu ja Terttu  rintamamiestalosta)
          Sängyn päällä Hilda-mummo ja Naomi ovat jo luovuttaneet, tänä vuonna taidetaan 
          jäädä pois....
          Severi-vaari ei jää pois, vaikka kuteet olisi minkälaiset vaan. Varmistaa tanssimaan pääsyn     ottamalla nuoret neidot mukaan. Neidot taas mielessään miettivät, onko tansseissa lainkaan nuoria vapaita miehiä, vainko tuo valkohapsi heitä tanssittaa... Ajatus ei kiehdo paljoakaan, mutta ei siitä Severille kerrota.

Minä taas en kerro, että aika menee nyt tähän Sandran mattoon, johon on tehty nyt n. 4000 pistoa, vielä n. 13000 jäljellä ja jolla ei ole yhtään kiire... (malli Kaffe Fassatt, hieman mukaellen, koska tulee virheitä, joita ei jaksa korjata...ristipistojen purkaminen on viheliäistä puuhaa)


Mutta kyllä minä sen uuden puseron teen Maikille ja uuden nauhan Sandralle, mutta Kerttu ja Terttu on jo vaikeampi pala, 1:18 rimpsumekko on NIIN hankala tehdä.... vai onko?

2 kommenttia:

  1. Voi miten hauskaa kerrontaa! Nyt tuli mullekin oikein kova halu jatkaa mun nukketalotouhujani, jotka on olleet tauolla melkein puolivuotta kun ostin itelleni "nukketalon 1:1" ja siinä on mennyt aika... Mielenkiinnolla seuraan, miten Sandran yksiö valmistuu, matto ainakin tulee olemaan hieno!

    VastaaPoista
  2. Onpa porukalla vaatimuksia, täytettävähän ne on. Upea matto tulossa!

    VastaaPoista