lauantai 3. tammikuuta 2015

Lipasto eteiseen

Amalia kurkkii eteiseen... Lopultakin Aapeli sai hankittua lipaston tuohon tyhjälle seinälle. Aika ahdastahan täällä on, mutta vielä mahtuu kulkemaan...
 
 
Punaiseksi se piti maalata, kun tuo iso kaappikin on punainen, tuumi Amalia ja sai tietenkin tahtonsa läpi. Laukuille vielä pieni hylly, punainen, kuinkas muuten.
Käsilaukkujen ohjeet saatu täältä. Lipaston pohjana ruokakermapurkki, taso sytyketikuista, ovien reunoissa kahvitikkua ja aaltopahvista kuvio.

UUDET LUKIJANI TERVETULOA!

5 kommenttia:

 1. hieno lipasto! Eipä tullut mieleen, että pohjana voisi olla ruokakermapurkki.

  VastaaPoista
 2. Lueskelin taas pitkästä aikaa näitä blogeja, joita seurailen ja tulin myös tänne sinun blogiisi. Kyllä täällä virkistyy aina yhtä hyvin! Miten kekseliäs sinä oletkaan ja loihdit mitä hienoinpia juttuja ihan mistä vaan!

  VastaaPoista
 3. Olen melko uusi tulokas näissä nukkekoti-piireissä ja sisustan itse ensimmäistä Lundby-nukkekotia. Ihania ideoita saa teiltä pidempään harrastaneilta. Ihastuttava lipasto ja kekseliäästi rakennettu! Saahan ideaa lainata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, lainaa ihan vapaasti, hyvä vaan, jos ideat kelpaa! Kurkkaapa tuonne Lundby-sivustollekin, jos sellaista itsekin sisustat.

   Poista