sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Jaska ja Mirkku touhunneet

Kovasti nuoripari yrittää saada kotiaan asuttavaan kuntoon, kylpyhuone + vessa on vielä kokonaan tekemättä, mutta muuten jo pystyy asumaan. Tässä mennään nyt:
 Keittiöön on saatu jotain lisää: kaihdin ikkunaan, taidetaan elää kesää, kun on niin kesäinen pöytäliina, lamppu, emännän jatke ja hieman astioita (kahvinkeitin lähti rintamamiestalosta tänne, jonne se on sopivamman kokoinen, samoin tarjotinhylly). Mirkku kaipaa vielä kovasti lisäpöytää, ei kuulema mahdu leipomaan muuten... On ne vaativia nuo nykynuoret..
Nyt Jaska pääsee kunnolla opiskelemaan, kun sai tietokoneensa tänne (minusta siinä on peli, ei mitään opiskeluun liittyvää...) No, opiskeleehan se Mirkkukin vielä, kovin on vähäiset tilat heillä siihen.


 Pikku kaapin päällä on kiikari, keväällä käydään linturetkillä. Ikkunalle tein pienen radion, mutta telkkari vielä puuttuu.

 Nuoripari halusi punaisen sohvan! Teetti mulla ylimääräistä työtä, kun punaista kangasta löytyi kätköistäni vain tuollaista villakangasmaista paksuhkoa kangasta, josta minikoossa aika vaikea työstää, mutta saivat kuin saivatkin tahtomansa. Pöytä on joku yksinäinen laatta, joita on minulle jostain kertynyt mallikappaleita.


Hyvä tässä on istua, seinällä taas Jaskan isän (eli minun) ottamat kuvat Galapagossaarilta. Koirankin toivat tullessaan, Räyhä nimeltään, onkohan kovakin räyhäämään?


Eteisen peili on vaihtunut, nyt seinälle laitettiin perintöpeili. Mirkku sai laukuilleen naulakon ja toinen naulakko muille vaatteille oven viereen. Kenkäteline, sellainen pitää saada, vai voiko kengät vaan heitellä pitkin eteisen lattiaa? Makuuhuoneessa on vasta sänky, ihan laverisänky vaan. Ompelulangasta neulomani peite sopi tänne oikein hyvin, joten Mirkku saa sen omakseen. Kaappi lähti sitten taas rintamamiestalosta tänne, jonne se kokonsa puolesta sopii paremmin. Väri ei kyllä nyt natsaa, mutta eihän lahjahevosen hampaisiin ole katsomista, vai miten se meni. Ehkä Jaska (tai Mirkku) tarttuu vielä pensseliin, saa nähdä. UUSI LUKIJANI TERVETULOA!
WELLCOME MY NEW FOLLOWER!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti