perjantai 14. kesäkuuta 2013

Neulekahvila "Nurja silmukka" - pientä uutta

Kahvilan avajaispäivä lähestyy (?), seinät näyttävät vielä kovin autioille, mutta toinen pöydistä on saanut maalia pintaansa ja neljä tuolia ympärilleen. Tuolit ovat eri paria esikuvansa mukaan (paikallinen neulekahvila). Ja kuten näette, taas on Bilteman tikuille ollut käyttöä.
Tuolit tehty pääasiassa ilotulitusraketeista ym. jätepuusta ja pahvista. Jos oikein tarkasti katsotte, huomaatte, että  herrasväen pikkuleipien viereen on ilmestynyt dominokeksejä.


Kissataulu on kortista, jonka olen saanut aikaa sitten, hieman iso, mutta jää ehkä seinälle.
Kaikki "aarteet" täytyy usein käydä läpi, kun ei muista yhtään, mitä kaikkea sieltä voi löytyä.Tällä kertaa väsäsin niistä  kellon, kellotaulu pahvia, loppu jostain, mistä ei ole enää aavistustakaan.

 Edestä
 Takaa.

Ja tämä, mikä lie, mistä lie, löytyy piakkoin myös tästä kahvilasta.


4 kommenttia:

 1. Hirmuisen hyvin hyödynnettyjä "roskia". Joko tiedät, mitä teet tuosta viimeisessä kuvassa olevasta häkkyrästä? Minust se näyttää sellaiselta kattoon ripustettavalta jutskalta, johon voi laittaa roikkumaan keittiötarvikkeita, tiä sitten mitä itse oot siitä suunnitellut ;)

  VastaaPoista
 2. The table and chairs are great! I liked the nice wall clock. =)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava nimi kahvilallasi ja muutenkin näyttää kutsuvalta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä näyttää kutsuvalta. Sama aarteen metsästys pitäisi tehdä myös omissa kätköissä, voi löytyä ihan mitä vaan. Tykkään kovasti tuosta punaisesta.

  VastaaPoista