sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Rintamamiestaloja naputtelemassa

Kokoontuipa Sirkan ja Matin verstaalla neljä talonrakentajaa viime torstaina ja pääsimme kurkkimaan ihan oikeassa elämässä toistemme koteihin. Kolme meistä kertookin omistaan blogeissaan, mutta talon numero 6 omistajalla ei ole blogia ja hänen luvallaan laitan kuvan aivan ihastuttavasta rintamamiestalosta ja pienen kuvauksen asukkaista. Talo on toki tässä vaiheessa vielä kesken, mutta oi joi, tulee tosi nättiä!

Taloa asustaa eläkkeellä olevat salakuljettaja Vaija ja kapakkaruusu Mamu (oikealta nimeltä Maija, mutta sitä ei saa käyttää!). Mamu halusi koko talosta vaaleanpunaisen, mutta Vaija uhkasi lähteä, jos niin käy, niinpä vain osasta taloa tuli vaaleanpunainen. Talosta löytyi myös poika....mitähän se siellä tekikään. Toivottavasti näemme taloa nro 6 vielä monta kertaa! 

Omani on edistynyt pikkuisen, Matin suurella avustuksella (lue: hänen tekemänään) sain etuosan saranat kiinni, olisi tainnut minulta jäädä tekemättä, ei se ihan helppoa ollutkaan. Lattialle laitoin niitä Bilteman tikkuja, vielä löytyi jonkin verran, mutta uhkaavasti loppuvat kohta. Pari ovea piti tehdä lisää, täytyyhän Kertun (vai Tertun) päästä huoneeseensa ja portaatkin aion sitten laittaa, kunhan saan päätettyä miten. Kerttu ja Terttu odottavat malttamattomasti muuttoa, mutta saavat vielä odottaa, missä sitten lienevätkään nyt.

Tietääkö kukaan, mistä sytyketikkuja  saisi lisää, Vantaan Biltema kesällä sanoi, etteivät tilaa enää?

1 kommentti:

  1. Voi miten onkin ihana seurat näiden talojen valmmistumista. Ihania tulee.
    Bilteman sytyketikkuja on ainakin nettikaupassa saatavissa.

    VastaaPoista