sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tapettia ja ikkunanpokia rintamamiestaloon

Toiset ne availee joulukalenteriluukkuja ja ihastelevat lahjoja, meikätyttö kun osallistui vain kolmella päivällä, odottelee vielä viikonpäivät ennenkuin availee ekan paketin. Laiskana en ole ollut kuitenkaan, mutta tekemiset eivät näytä noin kivoille. Laitoin kukkatapettia yläkerran huoneeseen ja naulasin katon paikoilleen. Eikö olekin hauskaa... Ja on kai ihan hullua laittaa tuplaikkunat, ainakin aikaa kuluu tunteja... Ja tunteja... Ja tunteja... Ja silti työt ovat vielä pahasti kesken. Pitäisi keksiä jokin nopeampi menetelmä, kuin halkaista bambua ja vuoleskella siitä yksitellen pokaa. Pari kuvaa kuitenkin.
Vasta yläkerran ikkunat sisäpuolelta valmiit, ulkopuoli niissäkin kesken. Huomaan kyllä, ettei minusta ole timpuriksi, naulat vääntyilee ja peukalossa on verenpurkauma vasaran jäljiltä :(


5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen talo. Ne naulat ovat välillä semmoista vääntyilevää sorttia, ei sille mitään mahda.

  VastaaPoista
 2. Vau...talo on valmistumassa huimaa vauhtia. Oma taloni odottaa uutta inspistä.

  VastaaPoista
 3. Komealta ja kivalta näyttää. Telemistä riittää varmasti pitkäksi aikaa. Kaikki uusi ja alussa oleva on jotenkin niin mukavalla tavalla kutkuttavan jännittävää. :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavan näköinen talo tulossa! Tykkään tuosta rintamamiestalon mallista ihan älyttömästi.

  VastaaPoista
 5. Voi ihku sun talo jo näin pitkällä !Mulla vielä odottaa. Kivalta näyttää tämä sinun :D, odotan kovasti lisää kuvia kun edistyy.

  VastaaPoista