sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Löytyisikö koti täältä?

Kaunis ja lämmin huhtikuun sunnuntai, äiti- ja isähiiri kokosivat pesueensa ja lähtivät katsomaan, olisiko sopivaa tonttia tai kotia tarjolla.
" Mikäs kiire tässä meillä, voimmehan asua teltassakin, kun kesä on tulossa, kunhan syksyllä on katto pään päällä", tuumii äiti ja nostaa fleesehuopaan käärityn vauvan syliinsä. "Onneksi nuo toiset lapset ovat jo saaneet hamoset ja poika housut. Villatakit pitää kutoa, ei ne kesäillat niin lämpimiä aina ole", miettii äiti ja huutelee pesueensa kokoon, nyt matkaan.

Matkalla äiti nuuhkii joka kukkasen... Voisiko tähän rakentaa, järvenrantatontti olisi ihana..

Kai muitakin mahdollisuuksia löytyy, rantatontit ovat kovin kalliita, aina järkevä isä tuumailee ja ehdottelee paria paikkaa.

Kiven päälle? Sinnehän pitäisi rakentaa korkeat rappuset ja talvella ne olisivat kovin liukkaat.

Että puuhun, älä nyt isä hupsi.                      

Äiti löytää mielestään paremmat paikat.

Jos laittais veneen istuimen alle, ei kai sitä kukaan huomaisi. Pääsisi välillä järvellekin...Äiti, tuo on ROSKIS, ei sinne voi muuttaa!

Tuonne ei voi rakentaa, eläinten tuominen kielletty.Kotipaikkaa ei vielä löytynyt, mutta lapset näkivät VALTAVAN SUURIA lintuja.5 kommenttia:

 1. Jännittävä retki. Toivottavasti sopiva kotipaikka löytyy.

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva postaus, kiitos kivoista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hiirien kanssa kun liikkuu ja kuvaa, saa ihmiset hymyilemään...

   Poista
 3. Mahtavia kuvia! Haluan ehdottomasti itsekin lähteä joskus kuvaamaan (olen itseasiassa halunnut jo kauan) ulos jonkin nuken kanssa. Kunhan se sopiva hahmo vain tulee vastaan. :)

  - E

  VastaaPoista