maanantai 11. kesäkuuta 2018

HIRVITTÄÄ - kilpailutyö

Kolme miestä istuu nuotion ääressä. Punaiset pipot ja huomioliivit. 

Mukana on myös koira. Se on selvästi havainnut jotain...

 
Miehet eivät ole lainkaan vielä huomanneet tuijottavaa katsetta.

Juu juu...älä nyt hermostu... tullaan, tullaan...ei oo hirviä näkynyt...


Ehkäpä kohta hirvi huomataan.

Tämä pieni A4 kokoiselle pohjalle tehty työ on minun ja Sirkan yhteinen työ, joka osallistui Päijät-Hämeen nukkekotiharrastajien julistamaan kilpailuun aiheena Leirielämää.

 No satuimme voittamaan tällä työllä :).

Työn piti mahtua kopiopaperilaatikkoon ja siitä piti löytyä seuraavat asiat: hiuspinni (pyssyssä), korvakoru (makkarat Kabanossi-paketissa), hammastikku (pyssyssä), grillitikku (puiden sisällä tukena) ja postimerkki (raitavillapaitamiehen alla olevassa repussa).


Miehet ovat minun tekemiä samoin neulahuovutetut hirvi ja koira. Nuotio on myös huovutusvillaa. Sirkka uurasti puut ja paljon muita pieniä yksityiskohtia. Häneltä tuli myös idea tähän työhön. Täytyy myöntää, että hirvenmetsästys on minulle aivan outo juttu, Sirkka hieman enemmän tiesi, koska hänen miehensä harrasti sitä.  Monta hauskaa hetkeä vietimme työtä koostaessa.

3 kommenttia:

  1. Onnea! Todella hieno ja hyvin oivallettu työ sekä toteutus.

    VastaaPoista
  2. Hauska idea ja hyvin toteutettu työ :) Huovutusjutut on työläitä ja vaativat taiteellista silmää, että eläimistä tulee "näköisiä". Nämä tunnistaa kyllä (toisin kuin mun huovuttamani eläimet :D )

    VastaaPoista
  3. Hieno työ, onnittelut voiton johdosta!

    VastaaPoista