perjantai 11. elokuuta 2017

Kuvia näyttelystämme 2

Vielä joitakin kuvia näyttelystämme. Neljä ensimmäistä vitriiniä yläosiltaan esittelin viimeksi ja nyt vielä kahdesta joitakin otoksia sekä vitriinin alaosista.

Viidenteen vitriiniin olikin tunkua, sinne piti sovittaa ryhmäläisten boxeja ja nurkkauksia. Niitä olikin kertynyt aikamoinen määrä, toinen toistaan hienompia. Seinälle laitoimme kuvia suuremmista nukkekodeistamme, joka eivät mahtuneet vitriineihin. Samoin kerroimme hieman, mitä nukkekotiharrastus on. Vitriinit sijaitsevat siis kauppakeskuksen aulassa ja siellä käy runsaasti ihmisä, jotka eivät tunne tätä harrastusta.


Viimeiseen vitriniin taioimme satumaailmaa. Sinne tuli niin Karhusen talo, tehty puunrunkoon, että Hiirimetsän koulu. Hiiret ovat suosittuja, kaksi pientä aiheeseen liittyvää boxia vielä lisäksi.

 Tapahtumat saduista Punahilkka ja prinsessa Ruusunen olivat pienissä nurkkauksissa. Lisäksi siellä kuljeksi monenlaista pientä otusta.

 Vitriinin alaosaan tuli hevos- ja poniaitaukset (neulahuovutettuja) sekä lapsia niitä katsomaan.

Ja näköjään kolme  (kaksi kuvassa) iloista rosvoa, Kasper, Jesper ja Joonatan, ovta päätyneet puun juurelle lemmikkieläimensä kanssa (sehän on se leijona).

Toiseen puoliskoon alaosassa teimme kohtauksen Peppi Pitkätossusta. Poliisit ovat saapuneet hakemaan Peppiä lastenkotiin ja Peppi ottaa heidät ilahtuneena vastaa. (Ei tietenkään päädy lastenkotiin)
 
 

Kahden vitriinin alaosiin keräsime monenlaista pientä, roskasta ja pahvista tehtyä, ja mitä kaikkea sitä miniharrastaja väkertääkään.


Ja yhdelle seinälle muita tuotoksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti