maanantai 7. lokakuuta 2019

Uunon keittiö


Uunon keittiö

Tässä keittiössä asuu Uuno. Vaimo on lähtenyt ja Uuno näyttää olevan ihan kadoksissa. Tavaraa kertyy kaikkialle muualle paitsi kaappeihin, eikä siivoamisestakaan näytä tulevan mitään. Kasat ryöstäytyvät jo lattiallekin ja liikkuminenkin alkaa olla vaarallista. Eikö hän saa edes mattoa suoristettua?  Miksi vanhat lehdet on tuotu keittiöön? Kukka kuihtuu ja ruuat pöydällä homehtuvat kohta. Täällä tarvittaisiin nyt kipeästi apua!

                                                Uunon keittiö koko komeudessaan...

                                    Tiskipöydälle kasaantuu aina ja aina vaan lisää kaikkea.

                               Pöydän alustakaan ei ole säästynyt rojulta. Kissakin tarpeillaan.

          Olisiko tämä toivekoti? Hmmm... (Lehti oikealla alanurkassa)

Olisikohan idea tähän työhön löytynyt katsoessani askartelutilaani, näyttää välillä kovasti samanlaiselle. Pientä tavaraa on kertynyt aivan liikaakin, joten tämä työ sopi hyvin niiden käyttämiseen.

Mukaan boxin rakenteluun sain Sirkka Vesterisen. Häneltä olen saanut monet tavarat hyllyille ja tasoille ja ahkerat kädet liimailemaan tavaroita paikoilleen.

Boxi osallistui Nukkekotiyhdistyksen kilpailuun otsikolla "Elämän jälkiä" kesällä 2019, no. ei nyt pahemmin menestynyt, olisiko jo aika saada siivousapu!

2 kommenttia:

  1. Vaikka voittoa ei tällä kerralla tullut, tämä keräsi kyllä paljon ihastelua. Aika moni nappasi kuvia sotkuisesta keittiöstä :) Ihan mieletön määrä pieniä yksityiskohtia

    VastaaPoista
  2. Ihana ja taitavasti tehty keittiö. Sotkukin voi olla viehättävää.

    VastaaPoista