maanantai 18. heinäkuuta 2016

Severin talo etenee :)

Kyllä täällä on taloa eteenpäin väsätty, vaikkei ehkä kovin paljolle tunnukaan.
 Severi on päässyt jo yläkertaan seisomaan. Alakerran katto/yläkerran lattia on toistaiseksi irrallaan, koska alakerran sisustus on pahasti kesken ja esim. keittiönurkkaus pitää tehdä ennen lopullista kiinnittämistä. Lattiamateriaalina on jotain vaneririmaa, joka on ollut taustana jollekin huonekalulle ja löytyi varaston kätköistä. (Minä olen siis roskisrakentaja, vain nuo sytyketikut on ostettua, muut jotain jätekamaa). Toistaiseksi kaikki on vasta pohjamaalattuna. Tuon yläkerran ovi-ikkunasysteemin ulkopuolelle on tarkoitus tehdä koko seinän pituinen parveke. Ulkoseinät tulevet tikuista, sisäpuolelle löysin vanhoja kirjoja, niiden kansia, jotka tapetoin. Näin seiniin saa kiinnitettyä helpommin kaikenlaista, kun ei ole hirveän kovaa. Ulko- ja sisäseinän väliin jää rako, jonne voi tunkea vaikka sähköjohtoja.  (Valaistus on aivan miettimättä vielä).


 Alakertaa on tapetoitu, Severin värimaailma tulee olemaan sininen-harmaa-ruskeavoittoinen. Ovi pesuhuoneeseen on myös kiinnitetty. Keittiökaapit tulevat tuonne takanurkkaan.

 Kovin paljoa huonekaluja ei alakertaan taida mahtuakaan, mutta yläkerta tulee olemaan lähes avointa tilaa. Mitähän kaikkea sinne nyt sitten keksinkään...

Ikkunat alakerrassa on sisäpuolelta loppuun työstetty, jääkö kokonaan valkoiseksi, aika näyttää.

Puuhaa riittää vielä....

2 kommenttia:

  1. it looks lovely, I cant wait to see it finished

    hugs
    Marisa

    VastaaPoista
  2. Hienosti etenee! Ihan turhaan harmittelit jämähdystä. Severi tulee olemaan tosi tyytyväinen.

    VastaaPoista