sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Tyhjä pöytä ja sotkuinen huone


 Kaksi pitkään työstettyä poissa - rintamamiestalo ja yksiö. Muutaman päivän levon jälkeen alkoi tuntua, että jotain on taas aloitettava. Josko ensin kaameassa kunnossa olleen askarteluhuoneen siivous, mikä on kyllä aika turhaa työtä, mutta joskus sekin on tehtävä.

Jos aloittais tuolta yhden pöydän alta, sieltä kaiken seasta löytyi nämä: tulevat Severin taloon, kunhan sen saan tehtyä.
Pöydän alla on vielä 2 ja puoli pussillista Bilteman sytyketikkuja, niistä se uusi talo syntynee. Ja iso muovilaatikko täynnä - no muoviroskaa..

 Lundby saa olla pöydän alla, se ei vaan jaksa minua innostaa, pesuhuone on remontoimatta ja saanee jäädäkin. Siitä voisin jopa luopua, mutta huonekalut siinä ovat niin minunlaisia enkä tiedä mihin ne kokoa 1:16 sitten laittais, kun sitä kokoa ei ole muuta. Tämä Lundby on roskiksesta löydetty.                                


 Näyttääkö siltä, että pöytä hiottiin ja maalattiin pari vuotta sitten? Nosti siihen tämän mummonmökin, jonka ulkopuoli on jäänyt keskeneräisiksi. Sisäpuolen tein joskus 2011- 2012.

                                     
Tuo katto ei enää kelpaa, revin sen pois ja jotain uutta tilalle.


 Mummonmökki on roskiksesta pelastettu, omistajan niminkin taisi löytyä katosta, mutta pyyhin sen pois. Eikä mummo näyttänyt olleen kovin siivousintoinen, pölymäärä oli aika muhkea...Tätä jos seuraavksi työstäisi. Varmaan etuseinäksikin jotain, että mummo voi edelleen lueskella eikä kontata pölypalleroiden perässä..


1 kommentti:

  1. Siistiltä näyttää ja hyvin olet toipunut väsymyksestä :) Minulla vielä näyttelyuupimusta.

    VastaaPoista