lauantai 1. elokuuta 2015

Värikästäkö - ei kai?

Sandra on päässyt kurkistamaan yksiöönsä, ilokseen sai kuulla, että tämä onkin oma ja seinille ja lattioille voikin tehdä muutoksia. Jotain on jo saatukin tehtyä.


 Ensimmäiseksi vaalea muovimatto sai lähteä, tilalle laitettiin puulattia, joka petsattiin pyökin väriseksi. Lattialle levitettiin kirjava matto, joka sopiikin tälle alustalle paremmin.


 Seinät saivat uudet tapetit: Yhdelle seinälle Sandra halusi voimakkaan punaisen tapetin (taitaa punainen olla mieliväri), toiset seinät saivat hauskan nuottitapetin, mikä musiikkia harrastavalle nuorelle naiselle sopiikin. (Nämä tapetit ovat korttiaskarteluun tarkoitettua paperia, mutta sopivat tapetiksi oikein hyvin).

 Toistaiseksi huonekaluista on valmiina vasta tämä pieni lipasto. Se, kuten muutkin huonekalut, ovat kirpputorilöytöjä (= lue minun tekemiä :))

 Keittiön puuväriset kaapit saivat monenkirjavat maalaukset pintaansa. Tapetiksi löytyi koivikkoa, joka myöskin on oikeasti tuota korttiaskartelupaperia. Täällä harmaa muovimatto lattialla saa vielä kelvata. Vain yksi kaapinovi aukeaa, muut ovat liimatut kiinni (ei niitä kuitenkaan koskaan auota). Seinät saavat vielä paljon avonaista hyllytilaa.Keittiö on vielä pahasti kesken, Sandra saa toistaiseksi vain haaveilla muutosta.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo punainen seinä ja mä ostin omaa yksiötä varten ihan samaa nuottipaperia, mutta en sitten laittanutkaan seinälle. Hauska sattuma.

  VastaaPoista
 3. Hauskan värikäs tuo laatikosto, ja muutenkin mukavan pirteitä värejä tässä on käytetty. :)

  VastaaPoista
 4. Juuri sopivan piristävä! Sandralla on hyvä maku ;)

  VastaaPoista
 5. Ooohh..minä rakastuin tuohon keitiön laatikostoon! Ihana! Ja muutenkin hieno asunto väreineen!

  VastaaPoista