sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kun kissat on poissa, niin ....

Rintamamiestalon naiset, ne Terttu ja Kerttu, ovat jo pitkään juputtaneet, etteikö tässä talossa mitään tapahdu. Vieläkään ei pääse portaita yläkertaan... Missä viipyy yläkerran huoneiden väliovi, hankalaa tuo kulku seinän läpi... Minäpä tartuin toimeen, kun lähtivät sinne Salmen luo. Salmehan asuu siellä rintamamiestalo 50:ssä. Saavatpa naiset yllättyä, kun kotiin saapuvat. (Kattoa ei vielä kyllä ole, onneksi eivät ole sitä huomanneet vielä vaatia).


Välikatto siis irti ja sahattiin aukko portaiden päähän. Onneksi ei ole oikea talo, tuosta reiästä on ehkä hankala kulkea... Kaiteet puuttuvat, pitäisi varmaan nikkaroida ennenkuin naiset palaavat. Etteivät tipu...

  
Sitten oviaukko huoneiden väliin ja ovi siihen. Nyt saavat ravata toistensa luona minkä kerkeävät. Kerttu oli vähän maininnut tuosta oman huoneensa lattian väristäkin, halusi sittenkin tummemman, no saakoon, maalasin sen vaalean lattian punaruskeaksi (Joo, tykkään itsekin hieman tummemmista lattioista). Olohuoneen lattiankin petsasin hieman tummemmalla sävyllä. Kelpaakohan, vai vieläkö tartun pensseliin. No ei se olisi ensimmäinen eikä toinenkaan kerta, kun mieli muuttuu... Sieltä se näkyy Kertun huone oviaukosta. (Tuo toinen ovihan vie pesuhuone-vessayhdistelmään).

 Talossa on nyt (liian) siistiä, mutta eiköhän tilanne muutu, kun nämä emännät saapuvat taas. Kaipa he ne verhotkin saavat sitten ikkunoihin...

Siellä Salmen luona he näkivät sitten puutarhankin ja kaikkea kivaa pihalla, varmaan tännekin alkavat vaatia...Kunhan pitävät kaksilahkeiset loitolla, ei tänne taloon moisia mahdu (eihän?).

2 kommenttia:

  1. Todella kiva blogi sinulla, kas kun en ole aiemmin tänne eksynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva kun eksyit, tervetuloa toistekin!

      Poista