sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sisustusta
Aapeli ja Amalia ovat kylälästen avustuksella saaneet alakertaa jo melko pitkälle sisustettua.
Keskellä on se pieni eteistila, siellä portaat siirrettiinkin eri päin, nyt ne kulkevat piilossa tuon uuden kaapin takana. Eteiseen saatiin näin hieman enemmän seinätilaa.

 

 Aapeli sai kirjahyllynsä seinälle ja sinne jo rakkaat kirjansa. Mutta... tuo kallo... sehän on rotan... Melkein sukulaisen. Se on kuitenkin Aapelin mielestä niin hieno, että jää sinne hyllyyn. Kotilot on Amalia kerännyt läheisiltä rannoilta ja nekin pääsivät hyllylle. Aapelille luonto on hyvin läheinen.

 


Kyläläiset lahjoittivat punaisen kaapin. Punainen... täällä ei ole noin värikästä muuta... Amalia tykkää kuitenkin kovasti punaisesta kaapista ja laittaa sen tuohon eteistilaan, siihen se mahtuu juuri ja juuri.


 Seinävaate, jossa on hirven kuva, pääsee takan yläpuolelle. (Tämä on lahja Sirkalta, edellisen vuoden joulukalenterivaihdosta).
 Ryijy laitetaan tähän uunin viereen. Kovin on tyhjän näköinen tuo alapuoli, siihen Amalia haluaa vielä lipaston.

Hiirulat saavat taloonsa nyt monta sellaista tavaraa, joille ei ole aiemmin oikein löytynyt paikkaa. Punainen kaappi on vanha, mieheni jo yli 30 vuotta sitten tekemä, punaiseksi petsattu, ja sellaisena saa pysyä.

2 kommenttia:

  1. Oikein kodikkaalta näyttää ja punainen kaappi on hyvin kaunis

    VastaaPoista
  2. Ompa kivoja kuvia! Talossa asustelevat hiirulaiset ovat suloista väkeä ja huoneet ovat erittäin kodikkaita kaikkine pikkuisine yksityiskohtineen <3 !

    VastaaPoista