sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Väliseiniä ja lattiaa

Matias katselee mietteliäänä. Portaat on saatu maalattua ja hieman väliseinien laittoa aloitettua. Jospa lähtisi hakemaan lisää tarvikkeita ja jättäisi Johanneksen jatkamaan puuhia. Kai se jotain osaisi tehdä yksinkin, vaikkei ilmeisesti kovin paljoa olekaan tottunut remontoimaan.

(Orava on tullut seuraamaan ...)

 

Johannes pisti vauhdiksi, maalasi alakerran portaikon lattian ruudulliseksi...


Voih, Matias saapuu, mitähän se sanoo...

"Vai maalasit sitten ruutuja.." Ei se sen enempää sano, huomasipa, että minäkin osaan..

 

Sitten laitettiinkin yläkerran portaikkoon lattiaa ja sisäseiniin oviaukot ja yksi ovikin jo paikoilleen. Ehkei me toista ovea sinne laitetakaan.
 

Portaat tarvitsevat varmaan kaiteet. Ne sitten seuraavaksi, miettii Matias. Mutta minkälaiset?

 Tämä ovi laitetaan ehkä ylimmän kerroksen parvekkeelle vievään aukkoon (jota ei vielä ole)
(Ulko- ja sisäpuolelta, ripa puuttuu vielä).

 

 Sitten tapahtuikin kumma juttu. Kolme tosi pientä naista (yksi pyöreä kuin pallo) saapui katsomaan taloa ja halusivat mennä parvekkeellekin, maisemia katsomaan, sanoivat. No, mikäpä siinä, eihän se talo siitä miksikään muutu, vaikka rouvat vähän täällä asteleekin..(No Kerttu ja Terttuhan ne siinä, ovat hieman ehkä muuttuneet sitten viime näkemän ja huuletkin saaneet punaa. Mukaan ovat saaneet naapurin Ruth-rouvan, pyöreän, iloisen lupsakkaan naisen..)


(Olen hieman korjaillut (lue: uusinut) rintamamiestalon naisten kasvoja ja vartaloa, kun rouvat olivat sitä mieltä, että pahat ruhjeet haittaavat pahasti heidän seuraelämäänsä. Ruth-rouvan pyörittelin kaveriksi. On sillä mieskin, mutta vielä ilman vaatteita, niin että jäi kotiin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti