torstai 30. tammikuuta 2014

Keittiön laittoa

Rintamamiestalon keittiö on ollut pitkään kesken, hieman sinnekin on uutta saatu ja naiset pääsevät jo kokkaamaan. Valokuvien ottaminen vaan on liki mahdotonta... Jotain kuitenkin. Eka kuvat keitiön ulkopuolelta.

Ovettomalle ja ikkunattomalle seinälle rakentelin kaapistot. Alakaapit ovat olleet valmiit jo pitkään, samoin lasiovelliset yläkaapit, umpiovelliset tein lisäksi. Niissä ei ovet aukea, ei sinne kukaan pääse kuitenkaan kurkkimaan.


  Ja tässä hieman jo tavaraa sijoitettuna.

 Koko homma on irrallinen, joten sen saa keittiöstä vielä pois, jos haluaa laittaa jotain. Ja Terttu on näköjään noussut jo sängystään ja kokkaa jotain tukka leiskuen. Kahvinkeitin on Lundby-kokoa ja näköjään tänne liian iso, sekin pitäisi ruveta näpertämään. Huh.(Tai sitten laitoin yläkaapit hieman liian alas, ei tullut mitattua).

Pinnatuolit ja pöytä tuli myös tehtyä, mutta tuo kauan sitten tehty kaappi seinällä. Se taitaa olla kuin ollakin liian iso. Pitänee tehdä pienempi versio vielä. Puuhellan päälle pitää rakennella se huuva. Ja ikkunaseinä vielä tekemättä, paljoa tänne keittiöön ei mahdukaan.UUDET LUKIJAT TERVETULOA!

1 kommentti: