lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ulkoseinät ja ikkunapuitteet valmiit - ainakin melkein!

Ihan kiitettävä määrä tunteja on vierähtänyt talon seiniä maalatessa ja ikkunanpuitteita väsätessä. Talo sai vaalean vihreän sävyn. Eniten työtä teetti, kun en rimapahvia leikellessä tietenkään osannut ajatella, että kun pahvi on sisältä vähän sellainen aaltopahvimainen, sivut  rimoissa ovat sitten reikäiset. Niiden reikien täyttäminen maalilla vaati muutaman ylimääräisen tunnin, mutta ei niitä enää juuri huomaa. Osa pahvista oli heikkolaatuisempaa ja jälki ei aivan haluttua, mutta saa kelvata. Että jos rimoitatte samalla tavalla, yhtenäinen pahvi säästää ainakin aikaa, ehkä  hermojakin, mutta tykkään sen verran paljon tällaisesta näpräämisestä, ettei ylimääräinen työ haitannut. Muutenkin homma menee paljon kantapään kautta, kun kokemusta tällaisesta ei ole. Muutama kuva eri puolilta taloa:
Kaikkia nurkkalautoja ei ole vielä voinut kiinnittää ja sokkeli on ruskeaa kivimäistä tapettia, vasta hiukan kiinnitetty kokeilumielessä. Kuvissa näyttää liian tummalle.
Seuraavaksi pitäisi ruveta tekemään sitä verantaa... PAAALJON on vielä tekemistä.

Tervetuloa uudet lukijani!

4 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää laudoitus.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Eikös olekin haasteellinen tämä 1:18 mittakaava? Kun ihan kaikki pitää mitata ja muuntaa ihan uuteen mittakaavaan. 1:12 näyttää rinnalla todella isolta.

    VastaaPoista
  3. Kyllä näyttää hyvältä. Voi kun saisin itseä niskasta kiinni ja itse rimoitettua. Väriäkään en ole saanut päätettyä. Kauniita värejä kun on maailma pullollaan. Tykkään noista ikkunapelleistä.

    VastaaPoista