sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Keittiö alkaa hahmottua

Viikonloppu on kulunut keittiötä askarrellessa. Lopullinen maalaus on vielä tekemättä, naiset kun eivät pääse yhteisymmärrykseen värimaailmasta. Miettikööt rauhassa, aina voi tehdä jotain muuta.
Leivinuunin olisin halunnut keittiöön, mutta ei taida mahtua millään. Naisilla on kuitenkin nykyajan sähköliesi, herkut paistuvat silläkin. Ja se vanha puuhella.


 Kaapit, laatikosto, liesi ja jääkaappi täyttävät koko seinän, se on ainoa ehjä seinä, jolle ne voi laittaa. Keittiöön tulee ovet olohuoneesta ja eteisestä, ne rajaavat tehokkaasti huonekalujen paikkoja.
 Ikkuna on seinällä, joka avautuu. Lattille päätyivät laudat, jotka olivat alunperin Kertun huoneessa, ei niitä ole tännekään vielä liimattu, jos sattuvatkin naiset muuttamaan mieltään ja laittavat sen ruudullisen laattalattian.

 Lieteen ja jääkaappiin saa mukavasti oikeanlaiselta tuntuvan pinnan, kun maalaa alle jäävän puolen muovista värillä ja päälle tuleva puoli puoli jää maalaamatta. Tiskiallaskin kaipaa vielä hanaa yms.Jääkaapin naiset ovat laittaneet kaappiin, ei taida olla ihan viisas teko, toivottavasti takana on tarpeeksi tuuletustilaa. (Ei sitä jääkaappia muuallekaan saanut ja laskutilaa tarvitaan, remonttinaisen huomautus). Seinälle ei ehkä tule mitään varsinaisia kaappeja, naisilla kun taitaa olla monenlaista pientä kaappia ym. kodeistaan tuotavana.


Tämä koko 1:18 alkaa tuntua oikein mukavalta, 1:12 näyttää nykyään hurjan suurelle. Kai tämä on se minimpi-koko, vielä pitänee siirtyä blogin nimen mukaan mineimpään, mikähän se mahtais huonosilmäiselle olla...


TERVETULOA UUDET LUKIJANI, MUKAVAA, ETTÄ OLETTE LÖYTÄNEET TÄNNE.

1 kommentti:

  1. Kivat keittiökalusteet. On tosiaan aika pieniä, sitten tulee kai 1:24 ja siitä sitten etiäppäin :)

    VastaaPoista