sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tapetointia ja piironki

Pakko oli jo kokeilla tapetointia vanhoista tapeteista, mitä kaapista löytyi. Voi olla, että itseni tuntien tapetit vaihtuu vielä... Viikunan väri tulee ehkä tuohon toiseen yläkerran huoneeseen tai sitten ei. Miten vinttihuoneisiin päästään, älkää kysykö sitä. Talossa asunee kaksi keski-ikäistä naista (sisarukset), jollain aikakaudella, joka selvinnee pikkuhiljaa, kun talon valmistuminen etenee. Sininen sänky sai kaveriksi piirongin ja nyt täytyy sanoa, että jos sängyn teko ei vielä kovin pienelle tuntunut, niin tämä tuntui. Mutta kiva on tehdä eri mittakaavalla. Piirongin tekemisessä on käytetty paspispahvia, sytyketikkua ja ovien reunoissa kolmeen osaan halkaistua kahvitikkua. Ruusukuvat ovat jostain lehdestä leikattuja, niitä olen käyttänyt aiemminkin, tykkään niistä.Alakertaan taidan tehdä pikkuruisen vessan naisille, ettei ulkohuussissa tarvi juosta. Siihen vihjaa tuo pahvinen seinäkokeilu. Tässä mennään nyt:2 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti tuosta sängystä ja tekemäsi lipasto ei jää sen varjoon kyllä yhtään ! Oletko tuon sängynkin tehnyt itse ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sänky on itse tehty myös, tällä hetkellä on kolme samanlaista sänkyä tehtynä, yksi isompi 1:12 koko, joka menee lapsenlapsen nukkekotiin.Tykkään itsekin tästä mallista, löytyi jostain blogista aikaa sitten, mutta eipä tullut laitettua ylös, mistä.

      Poista